Sportsmærker


We are in it to win it!

THE ONE GLOVE

Virksomheden er landeansvarlig distributør af sports -og træningsudstyr, hvor omdrejningspunktet i produktkataloget primært omhandler fodbold og hovedsageligt med fokus på målmandsudstyr herunder handsker, beklædning og trænings-rekvisitter.

Vi kan glædeligt oplyse, at vi i begyndelsen af 2021 har underskrevet en aftale med en ny Partner-og mærkeleverandør. Med aftalen sikre vi alle vore spillere, partnere og forhandlere adgang til det engelske kvalitetsmærke The ONE Glove, som allerede er blandt fortrukne handskemærker hos rigtig mange klasse-keepere.

Mærket er det eneste af sin art i prisklassen, som for 6. år i træk er foretrukket blandt mange af målmændene i Premier League og League Championship, hvorfor The ONE Glove desuden er blevet ‘Premier League Approved’.

Produkterne og sportsmærkerne vi gennem tiden har repræsenteret har alle været af høj kvalitet til markedets laveste priser, og udgør nu også målmandshandsker og beklædning fra The ONE Glove.

KEEPERshop

POP-UP GOALKEEPER SHOP & GK TALENT+ ACADEMY

Benchmark dig selv og få styr på dine værktøjer, og tænk som Proff’erne.

KEEPERshop deltager typisk ved turneringer, målmandscamp’s og klubaftener, hvor alle klubmedlemmer med interesse for keeper-rollen, kan møde op og få en snak om målmænd og have adgang til målmandsudstyr fra det højaktuelle kvalitetsmærke
‘The ONE Glove’, som netop er lanceret i Danmark.

Kontakt os gerne for yderligere information og vi kommer rigtig gerne forbi Jeres klub og lægger en benchmark for en lukrativ handskeaftale til Jeres keepere.

Der er mulighed for, at måle dig selv op imod de Professionelle spillere, og deres gennemsnitslige præstations-statistik og data analysemodeller, og du kan vælge at dele dine data tracking og benchmark oplysninger med venner og andre spillere.

Nye muligheder for klubbens keepere

Hos Fairplay Sport & Marketing er vi meget fokuseret på, at kvaliteten af vores sportsmærker er høj, og samtidigt er det vigtigt, at vi kan tilbyde produkterne til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.

Prisniveauet på alle vore produkter er kraftigt nedsat for at imødekomme klubber og keepere, så vi gør samtidigt op med de skyhøje rabatter og frikøbskonti i klub-regi. Nettoprisen er det vigtigste, hvilket vi bekræftes i af vores gode klubkunder og PRO spillere.

Vi besøger ofte klubber og giver gerne spillere og forældre adgang til vores populære Pop-up KEEPERshop. Skal i have en ny og anderledes event i klubben, så kommer vi gerne forbi til en klubaften, sponsoraktivitet, Fodboldskoler og/eller turneringer samt naturligvis Keeper Camps over hele landet.