Sportsmærker


We are in it to win it!

THE ONE GLOVE

Virksomheden er landeansvarlig distributør af sports -og træningsudstyr, hvor omdrejningspunktet i produktkataloget primært omhandler fodbold og hovedsageligt med fokus på målmandsudstyr herunder handsker, beklædning og trænings-rekvisitter.

Vi kan glædeligt oplyse, at vi i begyndelsen af 2021 har underskrevet en aftale med en ny Partner-og mærkeleverandør. Med aftalen sikre vi alle vore spillere, partnere og forhandlere adgang til det engelske kvalitetsmærke The ONE Glove, som allerede er blandt fortrukne handskemærker hos rigtig mange klasse-keepere.

Mærket er det eneste af sin art i prisklassen, som for 6. år i træk er foretrukket blandt mange af målmændene i Premier League og League Championship, hvorfor The ONE Glove desuden er blevet ‘Premier League Approved’.

Produkterne og sportsmærkerne vi gennem tiden har repræsenteret har alle været af høj kvalitet til markedets laveste priser, og udgør nu også målmandshandsker og beklædning fra The ONE Glove.

PLAYERMAKER

MÅLE, SAMMENLIGNE, DEL

Benchmark dig selv og vennerne og sammenlign med Proff’erne.

UNO registrerer alle dine berøringer med venstre og høje fod, boldpasninger, boldbesiddelser, spark hastighed, tid på bolden, afstand, top-fart og meget mere gennem hele træningspasset og sessionen.

Der er mulighed for, at måle dig selv op imod de Professionelle spillere, og deres gennemsnitslige præstations-statistik og data analysemodeller, og du kan vælge at dele dine data tracking og benchmark oplysninger med venner og andre spillere.

UNO til IOS brugere

Løsningen fås som en SQUAD til hold (min. 2-årig licens) eller som en individuel løsning til den enkelte spiller til en konkurrence dygtig lav pris, som de fleste forældre og spillere selv finder attraktiv.

UNO – App version fås til IOS brugere
Vejl. kampagnepris fra kun kr. 1.750,- ekskl. forsendelse.

* NEW RELEASE!
Oktober 2021 frigives UNO til Android brugere

Ønskes information om mulighederne for, at blive Partner-forhandler eller indgå en klubaftale, så er I meget velkommen til at kontakt os via mail eller telefon for en dialog om mulighederne.

Hos Fairplay Sport & Marketing er vi meget fokuseret på at kvaliteten af vores sportsmærker er høj, og samtidigt er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde produkterne til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.

Prisniveauet på alle vore produkter er kraftigt nedsat for at imødekomme kunderne, så vi gør samtidigt op med høje rabatter og frikøbskonti i klub-regi. Nettoprisen er det vigtigste, hvilket vi bekræftes i af vores gode klubkunder og spillere.

Vi besøger ofte klubber og giver gerne spillere og forældre adgang til vores populære Pop-up KEEPERshop event, og vi kommer gerne forbi til en klubaften, Partneraktiviteter, Fodboldskoler og turneringer samt naturligvis Keeper Camps over hele landet.