Om os

Vi er en dynamisk dansk virksomhed, som gennem eget netværk afsøger og sourcer sportsmarkedet for, at kunne introducerer nye relevante produkter til fodboldspillere og klubber (fra bredde til Pro).

Firmaets speciale er fodbold og specifikt indenfor målmandsområdet, hvorfor de aktuelle sportsmærker også bæger præg af kerne-elementerne for firmaets strategi og fokus. Vi har været i luften og introduceret det danske markedet for mange spændende og interessante sportsmærker herunder SKLZ, Elite Sport Goalkeeping, SISM  – Soccer In Slow Motion samt KEEPERsport.

Med nye produkt -og mærkelanceringer i 2021 håber vi, at vi igen vil skabe en stor opmærksomhed og interesse for vores nyheder. For at gøre plads til disse, har vi desværre måtte sige farvel til vores partnerleverandør Elite Sport Goalkeeping, men til gengæld kan vi tilbyde endnu et nyt kvalitetsmærke og til bedre priser, således danske målmænd hele tiden kan have ‘værktøjet’ i orden, fremfor at køber replica-handsker til høje priser, for dernæst at ende op med slidte handsker efter kort tid.

Velkommen til The ONE Glove !!!

Med den nye strategi og introduktion af The ONE Glove kan vi også løfte sløret for et samarbejde med analyseværktøjet PLAYERMAKER.

Læs mere om vores sportsmærker