Distribution

Virksomheden er landeansvarlig distributør af sports -og træningsudstyr, hvor omdrejningspunktet i produktkataloget primært omhandler fodbold og hovedsageligt med fokus på målmandsudstyr herunder handsker, beklædning og trænings-rekvisitter.

Vi kan glædeligt oplyse, at vi i begyndelsen af 2021 har underskrevet en aftale med en ny Partner-og mærkeleverandør. Med aftalen sikre vi alle vore spillere, partnere og forhandlere adgang til det engelske kvalitetsmærke The ONE Glove, som allerede er blandt fortrukne handskemærker hos rigtig mange klasse-keepere.

Mærket er det eneste af sin art i prisklassen, som for 6. år i træk er foretrukket blandt mange af målmændene i Premier League og League Championship, hvorfor The ONE Glove desuden er blevet ‘Premier League Approved’.

Produkterne og sportsmærkerne vi gennem tiden har repræsenteret har alle været af høj kvalitet til markedets laveste priser, og udgør nu også målmandshandsker og beklædning fra The ONE Glove.

Ønskes information om mulighederne for, at blive Partner-forhandler eller indgå klubaftale, så er I meget velkommen til at kontakt os via mail eller telefon for en dialog om mulighederne.

Hos Fairplay Sport & Marketing er vi meget fokuseret på at kvaliteten af vores sportsmærker er høj, og samtidigt er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde produkterne til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.

Det gør vi blandt andet ved, at besøge klubber og give spillere og forældre adgang til vores populære Pop-up KEEPERshop event, som gerne kommer forbi til en klubaften, Partneraktiviteter, fodboldskoler og turneringer samt naturligvis Keeper Camps rundt om i landet.