Vores dna

FAIRPLAY Sport & Marketing er en dynamisk danskejet sportsvirksomhed, som slår sine folder indenfor fodbold og specifik fokus på alt til den kvalitetsbevidste keeper, når det gælder målmandstræning, handsker, beklædning og udstyr.

Virksomheden er landeansvarlig distributør af sports -og træningsudstyr, hvor omdrejningspunktet i produktkataloget primært omhandler fodbold og hovedsageligt med fokus på målmandsudstyr herunder handsker og beklædning.

Produkterne og sportsmærkerne vi repræsenterer udgør målmands-handsker fra Elite Sport Goalkeeping, handsker og tøj fra KEEPERsport, handsker fra rehab. Der kan læses meget mere om de stærke kvalitetsmærker her på websitet, og ønskes der mere information om mulighederne for klubaftaler på målmandshandsker, støvler, strømpetape og meget andet så kontakt os gerne.

Med fokus på træning og boldkontrol har vi endvidere sammensat et udvalg af træningsartikler fra KEEPERsport, der kan medvirke til at træningen optimeres for keeperne. Udstyret anvendes også ved træningspas afholdt ved K-SKILLS (Keeper Skills), som vi også står bag.

Målmandstræningen via K-SKILLS afholdes i en række elite klubber, hvor der tidligere har været samarbejde med FC Helsingør med oprykning til Alka Superligaen, hvor ungdomsafdelingen er stålsat på, at opnå flotte resultater gennem intensiv målmandstræning herunder T+ træning og diverse specifik pas for alle klubbens målmænd i årgangene U12, U13, U14, U15, U17 og U19. Dette gælder i dag kun for hele FCH Pige Talent for 2019, og ligeledes inde i B93 (3F/1.Div, U18DM samt U16 og U14 ØST 1)

K-SKILLS har siden 1990 arbejdet målrettet med at udvikle talentfulde Elite keepere, og det har indtil videre resulteret i flere U-landsholdskeepere samt en Landsholdskeeper til Kvindelandsholdet.

Vi hos Fairplay Sport & Marketing er meget fokuseret på at kvaliteten af vores sportsmærker er høj, og samtidigt er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde produkterne til en attraktiv og konkurrencedygtig pris. Det gør vi blandt andet ved, at sælge direkte til klubber og spillere via vores Pop-up Keepershop, som gerne kommer forbi til en klubaften – kontakt os gerne for at høre om mulighederne!

En Keeper er banens vigtigst – et Clean Sheet og holdet er sikret point

1

CARLOS KAMENI

1

RÓBINSON ‘RUFAI’ ZAPATA

1

TIAGO VOLPI

12

PAULO MOTTA